Privacyverklaring

Privacy

Naam onderneming: Morekop Communicatie Sneek
Handelend onder de naam: Friese Sneakers

Zwarteweg 4 – 8603 AA Sneek
Friese Sneakers bevindt zich in Sneek
Office: +31(0)6 12 28 44 83
E-mailadres: info@friesesneakers.frl

KvK-nummer: 01113445 – “Morekop levert producten bedrukt met Friese vlag prints”
Btw-identificatienummer: NL110574710.B01

Het onderstaande privacybeleid is van toepassing op alle websitebezoeken, transacties en overeenkomsten met Friese Sneakers.frl Communicatie, Zwarteweg 4, 8603 AA Sneek, handelend onder kvk nummer 01113445

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Friese Sneakers.frl kan persoonsgegevens over je verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van Friese Sneakers.frl , en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Friese Sneakers.frl verstrekt.

Bij Friese Sneakers.frl kunnen de volgende persoonsgegevens worden verwerkt:

  • Je voor- en achternaam
  • Je adresgegevens
  • Je telefoonnummer
  • Je e-mailadres

Aanvullende informatie die nodig is voor de specifieke dienst waarvan je gebruik wilt maken. Deze informatie zal door ons uitsluitend worden gebruikt voor het omschreven doeleinde.

Waarom Friese Sneakers.frl deze gegevens nodig heeft

Friese Sneakers.frl verwerkt je persoonsgegevens om telefonisch contact met je op te kunnen nemen als je daar om verzoekt, en/of om je schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen.

Daarnaast kan Friese Sneakers.frl je persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met jou gesloten overeenkomst van opdracht.

Hoelang Friese Sneakers.frl gegevens bewaart

Friese Sneakers.frl bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor je gegevens worden verzameld. Je gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard als er geen overeenkomst tot stand gekomen is.

Delen met anderen

Friese Sneakers.frl verstrekt je persoonsgegevens alléén aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van Friese Sneakers.frl worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van je computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die je browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Friese Sneakers.frl gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

Friese Sneakers.frl maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief eventuele Adwords-advertenties van Friese Sneakers.frl bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, zonder het adres van je computer (het IP-adres wordt geanonimiseerd), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Je treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Friese Sneakers.frl te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Friese Sneakers.frl heeft hier geen invloed op.

Friese Sneakers.frl heeft Google geen toestemming gegeven om via Friese Sneakers.frl verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@morekop.com. Friese Sneakers.frl zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek reageren.

Je hebt te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als je vermoedt dat wij je persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.

Beveiliging en SSL

Friese Sneakers.frl neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Friese Sneakers.frl maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat je persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of als je meer informatie wenst over de beveiliging van door Friese Sneakers.frl verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Morekop Communicatie op via info@morekop.com

Contact

Friese Sneakers.frl is een website van Morekop Communicatie. Morekop Communicatie is als volgt te bereiken:

  • Postadres: Zwarteweg 4 – 8603 AA Sneek
  • Vestigingsadres: Zwarteweg 4 – 8603 AA Sneek
  • Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 01113445
  • Telefoon: 0612284483
  • E-mailadres: info@morekop.com

Wijzigingen in het privacybeleid

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vind je echter altijd de meest recente versie.

Bestel ze hier!